hit
counter

نزدیک ترین رخدادهای تحصیلی

ارتباط با ما

برای ارتباط با مشاوران درخت دانش از طریق تلفن ثابت با شماره 9099072943 (بدون پیش شماره) تماس حاصل فرمایید.
تماس

ارتباط با ما

تهران - خیابان دکتر قریب - کوچه دعوتی - پلاک 47

تلفن : 9099072943

وب : مشاوره تحصیلی درخت دانش

دریافت ویزای تحصیل در استرالیا No ratings yet.

دریافت ویزای تحصیل در استرالیا

دریافت ویزای تحصیل در استرالیا

دریافت ویزای تحصیل در استرالیا

 

برای پذیرش و ویزا در استرالیا باید هر فرد دارای شرایطی باشد که این شرایط را به طور مختصر توضیح خواهیم داد.

افراد باید وضعیت تحصیلی خود را مشخص کرده و مدارک تحصیلی هر مقطع را در دست داشته باشند.

رزومه قوی داشته باشند که شامل تمامی مقالات داخلی و خارجی، ترجمه کتاب، گواهینامه شرکت در همایش های مختلف و همچنین دوره های علمی گذرانده شده.

شرایط مالی تا حدودی خوب را داشته باشند که از نظر شهریه های دانشگاهی و هزینه های زندگی به مشکل برخورد نشود.

لازمه تحصیل در استرالیا همانند بقیه ی کشورها، داشتن مدرک زبان می باشد.

همچنین افرادی که می خواهند ادامه تحصیل خود را در استرالیا سپری کنند باید از نظر تاهلی و خوانوادگی مشخص شده باشد.

پس از جمع آوری مدارک فوق افراد از طریق دانشگاه می توانند برای ادامه تحصیل مراجعه کرده و نسبت به بقیه مراحلی که در مطالب بعدی ذکر خواهند شد بپردازند.

مرحله بعدی انتخاب رشته دانشگاهی و همچنین انتخاب دانشگاه مورد نظر می باشد.

مدت زمان تحصیل برای دریافت ویزای تحصیل در استرالیا

برای تحصیل در استرالیا شما باید بدانید که به طور معمول دانشگاه های این کشور داری 2 ترم تحصیلی در هر سال میباشد، بدین منظور هر ساله دانشگاه ها 2 ورودی دارند ترم بهار که از آخر فوریه و یا اوایل مارچ و ترم پاییز که از اوایل جولای اغاز میشود که دانشجویان باید ترم ورود خود به دانشگاه را مشخص کرده و برای آن برنامه ریزی کنند . البته بسته به دوره ای که دانشجو قصد ادامه تحصیل در استرالیا را دارد نوع زمان بندی متفاوت است.
برای تحصیل در استرالیا در مقطع کارشناسی زمانی که برای اخذ پذیرش و یا ویزا لازم است با زمان بندی برای دانشجوی دکتری کاملا تفاوت دارد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیل در استرالیا

اصل شناسنامه و گذرنامه

اصل مدرک آیلتس و یا تافل

اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی

اصل مدرک لیسانس ویا فوق لیسانس

مدارک سابقه کار

مدارک مالی

انگیزه نامه

گواهی نامه ها و مدارک اخذ شده (در صورت وجود)

نکته قابل توجه برای این موضوع این است که برای مقطع دکترا علاوه بر مدارک فوق مدارکی (دریافت ویزای تحصیل در استرالیا) بیشتر نیاز است.

مدت زمان ویزا هم همانند نوع ویزا متفاوت است و افراد باید این مورد را مدنظر داشته باشند که زمان تحصیلات مشخص میکند که ویزای شما به چه مدت اعتبار داشته باشد مانند:

اگر رشته تحصیلی بیش از 10 ماه باشد و در پایان سال آکادمیکی استرالیا یعنی نوامبر-دسامبر به پایان رسد ویزای شما تا تاریخ 15 مارچ سال آینده زمان خواهد داشت.

اگر رشته تحصیلی بیش از 10 ماه باشد و در ژانویه-اکتبر به پایان رسد، ویزا معمولا تا 2 ماه بعد از اتمام رشته زمان خواهد داشت،

اگر رشته تحصیلی کمتر از 10 ماه باشد ویزای شما تا 1 ماه بعد از اتمام تحصیل زمان خواهد داشت.

 

همان طور که قبلا ذکر کردیم نوع ویزای استرالیا متفاوت است و در اینجا مختصر آنها را توضیح خواهیم  داد.

دوره های زبان (دسته ی ۵۷۰)

مدارس (دسته ی ۵۷۱)

دوره های فنی حرفه ای (دسته ی ۵۷۲)

دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد (دسته ی ۵۷۳)

دوره های کارشناسی ارشد تحقیقاتی و دکترا (دسته ی ۵۷۴)

ویزای توریستی

ویزای قیم

ویزای کار و …..

 

در پایان باید این نکته را در نظر گرفت که افراد بعد از پذیرش بورسیه از دانشگاه های استرالیا می توانند به دنبال ویزای تحصیلی بروند.

راههای ارتباطی با کارشناسان و مشاوران درخت دانش شامل:

شماره تماس: 9099072943

کانال تلگرامhttp://t.me/derakhte-danesh
اینستاگرامسامانه مشاوره تحصیلی درخت دانش

 

Please rate this

توسط | 2017-09-13T18:40:23+00:00 فوریه 21st, 2017|تحصیل خارج از کشور|2 دیدگاه

درباره نویسنده :

2 نظر

  1. FF فوریه 21, 2017 در7:15 ب.ظ- پاسخ

    مطالب مفید واقعا ممنون

    • Mobin Hosseini فوریه 21, 2017 در9:13 ب.ظ- پاسخ

      خواهش می کنم، خوشحالیم که مطالب مفید واقع شده است.

ارسال نظر

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.